Realisaties

Hotel Kronacker

Aan de rand van het Tiense stadspark, vind je hotel Kronacker. Het pand werd in 2018 tot in de puntjes gerestaureerd. Het resultaat is een uniek boetiekhotel met maar liefst 21 kamers en een brasserie. Voor de uitwerking van hun boxsprings en matrassen klopten ze bij ons aan.

B&B Villa Les Buissonnets

Limburg ontdek je bij Villa Les Buissonnets. Dit gerestaureerd herenhuis is dé uitvalsbasis in Pelt voor natuur- en cultuurliefhebbers. Ons team creëerde unieke bedden en matrassen voor deze B&B. De gasten kunnen nu zorgeloos genieten van hun nachtrust.

B&B L'Isle Basse

Te midden van schilderachtige dorpjes in de Vallei van Dordogne (Frankrijk), vinden we het prachtige domein L'Isle Basse. Hier baten Bart en Christophe met heel veel liefde hun B&B uit. Wij kregen de eer om voor de kamers zowel bedbodems als matrassen op maat te maken!

B&B Maio

Voor deze B&B trekken we naar het Limburgse Zonhoven! Het prachtige interieurdesign nam Interior and more voor zijn rekening. Wij zorgden voor matchende boxsprings op maat, unieke hoofdborden en comfortabele matrassen!

Hotel The Getaway

Wil je even uitwaaien aan de Belgische kust? Dan vind je in Oostende een unieke verblijfslocatie waar Acro zijn stempel op heeft gedrukt. Ingebed tussen het strand, de havengeul en de visserskaai ligt The Getaway op je te wachten.

Hotel The Crystal

Midden tussen de Oostenrijkse bergen kan je The Crystal terugvinden. Een heerlijke hotel om even te pauzeren voor een skivakantie. Op vraag van Interior and More hielpen we mee aan de uitwerking van dit plaatje.