B&B Maio

Voor deze B&B trekken we naar het Limburgse Zonhoven! Daar vind je het warme nestje terug van eigenaars Marc en Linda. Het prachtige interieurdesign nam Interior and more voor zijn rekening. Wij zorgden voor matchende boxsprings op maat, unieke hoofdborden en comfortabele matrassen!

Test je mastras zelf eens uit

Een mix van warmte en verfijning. Dat was de stijl die Interior and more en de klant samen hadden uitgetekend voor B&B Maio. Deze stijl bestond uit heel wat warme kleuren, met daarbij verschillende tinten groen en blauw als accentkleuren.

De look and feel was er dus al. Onze uitdaging was om het juiste slaapcomfort daarbij aan te bieden. Voor B&B Maio gingen we meteen de extra mile. We lieten eigenaars Marc en Linda enkele matrassen uittesten zodat ze een nog betere keuze konden maken.

Details maken de slaapkamer

Tijd voor ons team en atelier om aan de slag te gaan! We slorpten het ontwerp in ons op en pasten er de juiste stoffen en bekleding bij. Van boxsprings en hoofdborden tot matrassen.

Ons werk doen we steeds met oog voor detail. Denk maar aan de bekleding en vorm van deze hoofdborden. De keuze van het stof in combinatie met de vorm toverden een strak, maar toch warm gevoel tevoorschijn.

Het geheel paste zo goed bij elkaar, dat de kamers een gevoel van rust uitstraalden. Op die manier vertaal je het uniek gevoel van je B&B naar de details in de gastenkamers.

Op zoek naar een uniek bed en slaapkamer?

Wij denken met je mee én maken het dan ook. Onze experts in het atelier werken met je samen om jouw ontwerp om te zetten naar een prachtige slaapkamer. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!