Jouw visie als interieurdesigner tot leven gebracht

Als interieurdesigner wil je een visie tot leven wekken, dat gaat enkel met oog voor de kleinste details. Daarom bieden we jou de nodige flexibiliteit: door ons maatwerk, door onze levertermijnen en door onze manier van werken. Samen werken we jouw concept uit naar een vertaling in ultiem slaapcomfort.
Flex1
Bitmap 6

Flexibiliteit zonder verlies in kwaliteit

Ons maatwerk in combinatie met ons nauwgezet oog voor detail garandeert zowel kwaliteit en flexibiliteit binnen jouw project. Als beddenfabrikant maken we ook een bewuste keuze voor Belgische makelij. Bij ons kan je erop vertrouwen dat we niet de makkelijkste weg kiezen. Wij kiezen de weg die perfectie nastreeft.

Samen aan tafel voor de juiste oplossing

Heb je een unieke stof in gedachte? Wil je teruggewonnen materialen in het bed verwerken? Of heb je een idee voor een leuk accessoire? Laat het ons weten! We gebruiken onze 25 jaar aan ervaring om mee te denken en te adviseren. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat binnen jouw project.

Ontdek onze hotels

Bitmap 10
30000
bedden geproduceerd
100
tevreden klanten
25
jaar ervaring
7
landen
DSC02968 2000x1333

Veerle staat altijd open om mee te denken en zo de volgende stap te zetten. Beter nog: we doen dat samen. Acro Interior levert ons alternatieven aan wanneer nodig en kan werken met de stoffen die wij geven.

Hannah
Interior and More