Hotel Kronacker

Aan de rand van het Tiense stadspark, vind je hotel Kronacker. Het pand werd in 2018 tot in de puntjes gerestaureerd. Het resultaat is een uniek boetiekhotel met maar liefst 21 kamers en een brasserie. Heerlijk om even tot rust te komen in het centrum van Tienen. Voor de uitwerking van hun boxsprings en matrassen klopten ze bij ons aan.

Karaktervol pand met een vleugje modern

Het beschermd monument uit 1748 draagt een hele geschiedenis met zich mee. Al bij het eerste aanzicht van het hotel straalt de charme van het pand af. Voor het interieur kozen de eigenaars voor een mooie mix tussen oude en nieuwe elementen. De slaapkamers kregen een zakelijke en moderne uitstraling, met hier en daar een gezellige toets. Wij namen de boxsprings en matrassen voor onze rekening.

De klant koos voor een mooi zwart hoofdbord. Dit bord geeft meteen een strakke look aan de kamer. Het hoofdbord werd opgemaakt in hout, omdat elk bed een afwijkende maat had.


Snel geleverd mét oog voor kwaliteit

De eigenaar van Hotel Kronacker zocht een leverancier die tijdig én met de nodige kwaliteit bedden op maat kon leveren. Dit kon hun eerste partner niet garanderen, dus klopten ze bij Acro Interior aan. Zo gezegd, zo gedaan! We maken alles in ons eigen atelier van A tot Z. Hierdoor kunnen we maatwerk tot in de kleinste details garanderen, met de nodige flexibiliteit.

Unieke bedden laten maken voor je hotel?

Ons team denkt met je mee van ontwerp tot creatie. Daarnaast geven we advies over slaapcomfort zodat je zeker bent dat je gasten ook een goede nachtrust hebben. Heb je een project voor ons. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!