B&B L'Isle Basse

Te midden van allerlei schilderachtige dorpjes in de Vallei van Dordogne (Frankrijk), vinden we het prachtige domein L'Isle Basse. Hier baten de Belgen Bart en Christophe met heel veel liefde hun B&B uit. Een mix van uitbundige lusters, metershoge gordijnen en een overvloed aan tapijten beeldt de rustieke sfeer van hun Bed and Breakfast uit. Wij kregen de eer om voor deze kamers zowel boxsprings als matrassen op maat te maken!

Grootmoeders als inspiratiebron

Deze charme B&B combineert eenvoud, luxe, gastronomie en het goede leven met elkaar. Het domein zelf draagt al heel wat geschiedenis met zich mee. De pastorie met een magnifieke duiventoren dateert uit eind jaren 1700. Later werden er nog een aantal schuren bijgebouwd waardoor het een hoeve werd.

Eigenaars Bart en Christophe voegden een persoonlijke touch toe aan dit historisch domein. De vier kamers dragen elk de naam van een van hun grootmoeders. Ook de inrichting van iedere kamer past bij hun karakter. Het zijn trouwens échte charmante en stijlvolle dames! Van barok en gouden ornamenten tot elementen uit café 'De Weegbrug' en Leona's blauwe feestjurk.

Advies over slaapcomfort

Bart was in een vorig leven zelf interieurarchitect en wist dus heel goed wat hij wou. We gaven hen vooral advies over slaapcomfort. Welke matras past bij jouw gasten en hun slaappatroon? Er waren ook wat vragen over de hoogte van de bedden, wat we meenamen in dit slaapadvies.

De visie van Bart vertaalden we vervolgens samen in bedboxen op maat en in matrassen. Op die manier sloot ieder bed perfect aan bij de inrichting van de kamer!

Uniek bed laten maken voor jouw B&B of hotel?

Dan ben je in ons atelier op de juiste plaats. Wij denken met je mee over het ontwerp én maken het bed dan ook zelf. Daarnaast geven we advies over slaapcomfort zodat je zeker bent dat je gasten ook een goede nachtrust hebben. Heb je een project voor ons. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!