Hotel The Crystal

Midden tussen de Oostenrijkse bergen kan je The Crystal terugvinden. Een heerlijke hotel om even te pauzeren voor een skivakantie. Op vraag van Interior and More hielpen we mee aan de uitwerking van dit plaatje.
Interior and More wist perfect wat ze wouden. Een mooi en kwalitatieve uitstraling met een luxueuze touch! Zo gezegd, zo gedaan. Met de gekozen combinaties gingen we aan de slag met de realisatie van de boxsprings, hoofdborden en matrassen.

Het resultaat zijn unieke bedden die toch een huiselijke sfeer uitademen. De stoffen op de hoofdborden geven de kamer een warm gevoel zodra je binnenkomt.

Wat de klant zegt

"Bij Acro Interior kunnen we vooraf uitzoeken wat het ideale bed is voor onze klant, mét een perfecte afwerking en altijd een correcte levering! Het custom-made bed met de juiste stoffen en de fijne details, maakt ons interieur af. Onze klant stoeft zelfs over de slaapkwaliteit. Dan klopt alles!"

- Interior and More

Wil jij ook een uniek concept uitwerken?

Wij denken met je mee. Onze experts helpen je om jouw droomproject te realiseren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!