Hotel The Getaway

Wil je even uitwaaien aan de Belgische kust? Dan vind je in Oostende een unieke verblijfslocatie waar Acro Interior zijn stempel op heeft gedrukt. Ingebed tussen het strand, de havengeul en de visserskaai ligt The Getaway op je te wachten.

Van schetsen tot uitwerking

Het concept was duidelijk: frisse kamers waar de gasten even konden uitwaaien. Samen met de klant en zijn architect doken we in de schetsen. Ons team bekeek de verschillende mogelijkheden en verzamelden unieke knipstalen en stoffen voor de gastenkamers. Van boxsprings en hoofdborden, tot matrassen en bedbankjes. Alles werd tot in detail uitgewerkt om de juiste kwaliteit en structuur te garanderen.

We kozen voor duurzame stoffen, die eenvoudig afwasbaar zijn. Zo brachten we een luxueuze skai stof aan op de hoofdborden en kozen we voor een mooie outdoor stof voor de bedbankjes en boxsprings. Deze stoffen zijn perfect voor hotelkamers, omdat ze hun kwaliteit lang behouden. Het eindresultaat? Een mooie frisse kamer waarbij je meteen voelt dat de zee niet veraf is.

Wil jij ook een uniek concept uitwerken?

Wij denken met je mee. Onze experts werken samen met jou om jouw droomproject te realiseren. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!