B&B Villa Les Buissonnets

Het bruisende Limburg ontdek je bij Villa Les Buissonnets. Dit gerestaureerd herenhuis in Pelt is de ideale uitvalsbasis voor natuur- en cultuurliefhebbers. Ons team creëerde de unieke bedden en matrassen voor deze B&B. De gasten kunnen nu zorgeloos genieten van hun welverdiende nachtrust.

5 unieke kamers om tot rust te komen

Het landelijke karakter van de directe omgeving werd doorgetrokken naar het volledige herenhuis. De eigenares wist precies wat ze wou: een warme B&B, waar iedereen zich welkom voelt. Elke slaapkamer kreeg een uniek karakter met rustige kleuren en mooie stoffen. Zo voel je je als gast meteen thuis!


Stijl- en slaapadvies op maat

Het unieke karakter van de slaapkamer komt mooi terug in het hoofdbord van ieder bed. Ons team werkte nauw samen met de klant om haar visie te vertalen naar een mooi afgewerkt hoofdbord en bed. De stijl en stoffenkeuze was voor ieder bed anders, waardoor deze B&B nu kan uitpakken met 5 prachtige en heel unieke bedden. Geen enkele andere B&B op deze planeet heeft deze bedden.

Daarnaast namen we ook het slaapcomfort onder de loep, waarbij we de matras samenstellen op basis van de eindgebruiker. Denk aan een zachte of harde vulling en de drukverdeling in de matras. We stellen de gast steeds voorop, van concept tot uitvoering.

Wil jij ook een uniek bed op maat?

Van idee naar ontwerp en creatie. Dat is het proces dat wij samen met jou doorlopen. We maken jouw bedden zelf in ons eigen atelier. Bovendien geven we extra slaapadvies en denken we voor jou na over het slaapcomfort van de bedden. Jouw gasten zijn onze gasten. Heeft jouw B&B of hotel een unieke touch nodig in de kamers? Laat het ons zeker weten.