16 april, 2020

Hoe maken wij bedden op maat: van design tot comfort?
Weet jij waar jouw klanten van wakker liggen? Met onze bedden op maat zorg je ervoor dat ze op twee oren kunnen slapen.

We weven samen met jou een mooi geheel van design tot comfort. Ben je benieuwd hoe we dat doen? Lees het hieronder!

Het oog wilt ook wat

Wij brengen jouw visie als ontwerper of architect mee tot leven in de slaapkamer. Daarom zitten we met elke klant rond tafel om hun noden en wensen af te stemmen. Een bed dat mooi én luxueus oogt, dat is meteen de eyecatcher van de slaapkamer.

Heb je een uniek stofje in gedachten of een speciaal patroon dat je wil gebruiken? Wij denken met je mee. We zoeken samen de juiste oplossing. Je kan ons ook inschakelen voor diverse slaapkameraccessoires die geheel op maat gemaakt zijn: van bedbanken tot poefs!

Het slaapcomfort

Als architect of hotel-/B&B-eigenaar is het vaak gissen naar het juiste slaapcomfort dat een bed moet hebben. Je wilt tenslotte niet alleen een mooi bed, maar ook een bed waarin het zalig slapen is. Met onze 25 jaar ervaring gidsen we je graag met gepast slaapadvies en de juiste producten.

De centrale vraag die we altijd stellen: wie is de eindconsument die in het bed gaat liggen? Is het een logeerbed voor een klant of een bed waarin veel verschillende hotelgasten zullen slapen?

De antwoorden op deze vragen dragen bij aan het bepalen van het juiste slaapcomfort. Indien het bed door hoofdzakelijk 1 à 2 personen gebruikt wordt, kijken we ook naar de lichaamsbouw en slaaphouding van de eindgebruiker. Zo zorgen we samen voor het perfecte eindresultaat.

PS: Kom zeker eens samen met jouw klanten naar onze showroom. Test zelf enkele matrassen uit. Fysiek contact met een matras is niet te onderschatten!

Aan het werk

De details zijn duidelijk, we kennen jouw interieurvisie. Aan de hand van een ontwerp of tekening bekijken we met ons productieteam alle mogelijkheden. We wegen de positieve en negatieve punten tegen elkaar af en nemen elk detail onder de loep. We koppelen nadien terug naar de klant om de mogelijkheden te bespreken.

Hebben we een go? Dan maken we jouw design werkelijkheid. We duiken in onze ateliers en werken het bed af tot in detail!

Waarmee kunnen we jou helpen?

Van stoffen tot bedden op maat. Wij helpen je graag verder! Vul het contactformulier hieronder in en wij contacteren je zo snel mogelijk.